fbpx
Kaj počnemo

Ustvarjamo spletne identitete za preboj velikih in malih blagovnih znamk.

Storytelling je v središču tega, kar počnemo. Z združevanjem psihologije komuniciranja, spletnega oblikovanja in razvoja blagovnih znamk ustvarjamo uporabne in estetske digitalne izkušnje.

Storitve, ki jih nudimo.

Naročnikom pomagamo zasnovati, oblikovati in razvijati blagovne znamke ter spletna mesta.

S skrbno izdelano zgodbo in spletnim nastopom vam bomo pomagali zgraditi prepoznavnost, vzpostaviti zaupanje in se povezati z vašimi ciljnimi skupinami.

Proces

Oblikovalsko gnani, strateško vodeni.

Strategija

01 Zmenek z nami

Vsak projekt pričnemo z 2-urno posvetovalno delavnico, na kateri odkrijemo vaše cilje in želeno smer razvoja blagovne znamke. Tekom delavnice določimo ciljne skupine in odpravimo ves balast, ki vam preprečuje delovanje na področjih, v katerih ste najboljši.

Raziskovanje

02 Brušenje sekire

»Dajte mi šest ur časa, da posekam drevo, in prve štiri ure bom brusil sekiro,« pravi znani rek Abrahama Lincolna. Tega vodila se držimo tudi mi, saj sta raziskava in analiza ključna elementa našega delovnega procesa. Pregled konkurence, identificiranje potreb vaših uporabnikov, prepoznavanje idealne stranke, analiza trga ... zavedamo se, da postopek ni nekaj novega, a prepričani smo, da blestimo v

Razvoj

03 Povezovanje koščkov v celoto

V tretji fazi povežemo posamezne elemente, odkrite med raziskovanjem, in jih povežemo v koherentno celoto. Strukturo in zgodbo vaše blagovne znamke predstavimo vizualno in besedno ter poskrbimo za skladno spletno podobo. Tu na pomoč priskočijo naše oblikovalske izkušnje in ljubezen do igranja z besedami, zato vselej poskrbimo, da končni rezultat odseva vašo vizijo.

Kakšen je
naš pristop
k sodelovanju?

Možnost za preobrat

Pri SHIFT smo prepričani, da potreba po novi spletni strani predstavlja odlično priložnost za preobrat – premislek o vašem poslovnem modelu, pozicioniranju blagovne znamke in storitvah, ki jih ponujate. Za digitalno podobo vašega podjetja bomo poskrbeli celostno – z usklajeno vizualno in besedno komunikacijo, ki predstavlja jedro vsake blagovne znamke.

Pri nas ne dobite le spletne strani, pač pa svež začetek, jasen cilj in praktične napotke za nadaljnji razvoj vaše blagovne znamke.

Kontaktirajte nas

Ustvarimo zgodbo vaše spletne identitete.