fbpx
O nas

Kjer se stikata strast do oblikovanja in statešjega načrtovanja.

Iz remote on-line studia, naša majhna ekipa izredno kreativnih mislecev, pregleduje obzorja novih načinov, kako blagovnim znamkam pomagati doseči in se povezati s svojo publiko. Tako drzno “shift-amo” vsak projekt, na katerem delamo.
Misija

Oblikujemo digitalno okolje prihodnosti

V digitalni svet želimo vpeljati temeljne vrline, ki nas ljudi povezujejo že od začetka našega obstoja. Prodajno, neiskreno in klišejsko komunikacijo želimo nadomestiti s človeškim pogovorom. Namesto pozornosti trendovskim smernicam, si želimo, da bi znamke raje ubirale zimzelene poti. Vpeljati želimo prepričanje, da so vrednote iskrenosti in integritete nujne za dolgoročno uspešnost.

Edini trend, ki ga želimo ustvariti sta jasnost in transparentnost znamk - z njuno pomočjo ustvarjamo močnejše vezi med poštenimi podjetji in njihovimi uporabniki. Le tako pa dolgoročno gradimo trg in svet, ki je prijaznejši do vseh.

Filozofija

Pristopi in prepričanja.

01 Vitkost

Iz našega poslovanja smo umaknili vse nepotrebne elemente in se osredotočili na ozek nabor storitev, ki smo jih izpilili do potankosti. Predani smo nenehnemu odpravljanju operacijske “navlake” - s to zavezanostjo pa nam je uspelo ustvariti dobro naoljen stroj, ki deluje usklajeno, nemoteno in brezhibno.

02 Razvijamo sisteme

Med sodelovanjem z nami boste kaj hitro odkrili, da med delovnim procesom stopamo le po skrbno premišljenih in predvidenih poteh. Vse od komunikacije, predstavitve konceptov, shranjevanja materialov … imamo sistem za praktično vsak korak. Še pomembneje je, da sisteme gradimo na način, ki olajša delo naših strank in zagotavlja minimalni vložek med projektom in po njem.

03 Izmenjujemo pomoč

Nenehno odkrivamo novo programsko opremo, ustvarjamo priročne dokumente za lastne potrebe, se učimo novih trikov in uporabnih nasvetov. Le te pa redko zadržimo samo za sebe - odkrita orodja radi delimo z našimi strankami, saj želimo pomagati tudi izven dogovorjenih projektnih okvirov.

04 Širimo vertikalno

Najodličnejši posamezniki in podjetja se osredotočamo na obvladovanje ene veščine ali storitve. Prednosti tovrstnega pristopa so vidne v rezultatih, kot tudi v sreči, ki izhaja iz soočanja z enim večjim problemom naenkrat. V Shift-u nudimo ožji nabor dveh storitev, za kateri pa vam zagotavljamo hudičevo dobre rezultate.

05 Manj je več

Raje kot z dodajanjem in kopičenjem, dosegamo popolnost z odvzemanjem. To se kaže na mikro ravneh - pri oblikovanju strani in identitet znamk, izbiri oglaševalskih strategij, pisanju besedil … pa tudi na makro ravni - naše partnerje in stranke nagovarjamo, da poiščejo svoje prednosti in v njih postanejo najboljši. Trdno verjamemo, da je to edini način za doseganje odličnih rezultatov in sreče v poslovnem svetu, ki je zaznamovan z nenehnimi težavami, izzivi in miselno razpršenostjo.

06 Integriteta

Prepričani smo, da je doseganje dolgoročne rasti možno le z zagotavljanjem storitev in izdelkov, ki ponujajo resnične rešitve, so etični in nezavajajoči. Če sledimo tem načelom, prispevamo k boljši prihodnosti v pogosto "izkrivljenem" marketinškem svetu, k boljšemu pogledu na lastnike podjetij v državi in na splošno k boljši prihodnosti naše družbe.

07 Majhnost je prednost

Ker prisegamo na vitko poslovanje, ne zapravljamo za razkošne pisarne ali luksuzne večerje. Zato ste lahko prepričani, da bo vaš denar porabljen samo v smeri nudenja boljše storitve za vas in vaše podjetje.

08 Moderno je precenjeno

Tu smo, da vam razkrijemo, kako “moderno” ne pomeni vedno “boljše”. Seveda spremljamo nove programske rešitve, tehnološke napredke, marketinške platforme … a pri tem ostajamo zimzeleni. Raje stavimo na večne koncepte, spretnosti in rešitve, ki z manjšimi adaptacijami prinašajo uspeh že tisočletja. Večni pojmi, kot so pripovedovanje zgodb, prepričevanje, vzpostavljanje odnosa … so naš in vaš fokus, saj si želimo dolgoročnega uspeha.

"Sodelovanje je preseglo naša pričakovanja."

Rezultat je spletna identiteta, ki izvrstno nagovarja naše uporabnike. Ob izpeljavi standardnih nalog so poskrbeli še za marsikatero izboljšavo, na katero sami nismo niti pomislili. Zaradi naštetega bomo še sodelovali pri novih projektih in nadgradnjah.

Tomaž Bračko
/ Direktor pri SmileAtWrok

"Zagotovo ste nam dali nov pogled, usmeritve k lažjemu doseganju ciljev in pridobivanju novih poslovnih priložnosti. "

S spletno stranjo, ki ste jo oblikovali, smo si olajšali način, kako se pravilno predstaviti ter kako pridobiti ciljno publiko.

Darja Černivc
/ Vodja Marketinga pri Sidro Zbilje
Kontaktirajte nas

Ustvarimo zgodbo vaše spletne identitete.